Maak zelf een originele uitnodiging

Wat is er leuker dan een originele uitnodiging? Bij Fotoalbum.be kan je eenvoudig de leukste wenskaarten en meest persoonlijke uitnodiging maken. Maak een keuze tussen zes verschillende formaten en honderden gratis templates, en voeg je mooiste foto's en teksten toe. Jouw uitnodiging is zo klaar en je wenskaart is geheel uniek! Bij de meeste setjes zitten er 10 enveloppen bij de bestelling.


Bekijk onze kaarten
Maak zelf orginele trouwkaarten

Wenskaart of huwelijks uitnodiging maken?

Er zijn templates te vinden van uitnodigingen voor alle gelegenheden: huwelijk, babyfeestjes of verjaardag, alles gaat in een handomdraai. Wilt je voor je huwelijksfeest een uitnodiging maken met daarop de meest romantische foto van je tweeën? Of wil je dit jaar eens niet een standaard uitnodiging versturen voor je verjaardag? Gebruik dan de gratis software van Fotoalbum.be en maak vandaag nog een uitnodiging of wenskaart. Bekijk hier ons gehele assortiment uitnodigingen.

Zelf online een kalender maken

Ook in het assortiment

Naast de uitnodigingen kan je bij ons ook kerstkaarten maken. Maak bij Fotoalbum.be voor deze feestdag een persoonlijke kerstkaart met je dierbaarste foto erop. Ook kan je bij os je eigen kalender maken . Perfect om als cadeau te geven of voor thuis aan de muur. Geef het nieuwe jaar een speciaal tintje met je eigen kalender. En natuurlijk hebben we ook gewoon onze fotoalbums. Kijk op fotoalbum maken voor de verschillende artikelen en leuke tips.

    !
    Je gebruikt een erg oude webbrowser.
    Er is een grote kans dat de website niet functioneert zoals het hoort.
    Upgrade mijn browser