Fotoalbum maken

Eenvoudig en professioneel een fotoalbum of fotoboek maken. Met Fotoalbum.be maak je van je foto's een blijvende herinnering. Kies uit de ruime keus aan achtergronden en stickers om je fotoalbum nog persoonlijker te maken of werk verder op basis van je eerder gemaakte fotoboek. Fotoalbum.be is niet voor niets de specialist!

Lees meer over fotoalbum maken 
 

Maak vandaag nog een fotoalbum

Met de uitgebreide gratis fotoboek software, door de Consumentenbond als beste getest, maak je de mooiste fotoboeken. Ben je een beginner en kan je wel wat hulp gebruiken? Dan hebben we een handige assistent die je meeneemt door de software om een fotoboek te maken. Voor de gevorderde gebruiker hebben we honderden mogelijkheden om je fotoboek professioneel op te maken. Meer inspiratie of tips van onze medewerkers nodig? Schrijf je in voor één van onze gratis webcursussen 'Fotoboek maken', die voor zowel beginners als gevorderden wordt gegeven.

Maak voor je fotoboek de keuze uit maar liefst negen formaten, twaalf omslagen en vier soorten papier.

De fotoboek specialist

  1. Je hebt naast ons standaard papier de keuze uit fotopapier, mat of glanzend, en ook het prachtige hoogglanspapier. Lees meer over onze papiersoorten.
  2. Ons grote assortiment is nu met een handig A5 fotoboek met verschillende omslagen nog groter geworden.
  3. Je kan nu tijdens het maken van een fotoboek in de gratis software van papiersoort, fotoboek formaat en omslag veranderen.Je kan één groot fotoboek voor jezelf maken en een kleinere formaat om weg te geven.
  4. Honderden verschillende designs staan al klaar om gebruikt te worden.
  5. Verder kan je nu nog meer foto's kwijt in onze fotoboeken die wel 20% dikker kunnen worden, tot 154 pagina's.
  6. Je kan betalen met creditcard of achteraf per overschrijvingsformulier.
  7. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op 015-295612.

Ga vandaag nog aan de slag met het vastleggen van je herinneringen.

Nog veel meer producten

Naast fotoboeken hebben we natuurlijk nog veel meer andere leuke producten. Kijk ook eens bij onze canvas doeken, posters of fotokalenders. Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van speciale acties en leuke tips. Je kan op Facebook direct met een van onze medewerkers praten en we presenteren er ook onze nieuwste ontwikkelingen. Daarbij zijn wij ook jou fan! Hopelijk zien we je snel op Facebook. Onze klanten waarderen de service van Fotoalbum.be met een 8.9 / 10 (375 reviews). Meer over de beoordeling lees je hier.

!
Je gebruikt een erg oude webbrowser.
Er is een grote kans dat de website niet functioneert zoals het hoort.
Upgrade mijn browser